• Ekspres przelewowy Russell Hobbs Buckingham 20680-56 1,25 l

Brak towaru
89.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Kurier GLS 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier InPost 15
Kurier GLS (Pobranie) 20
Kurier InPost (Pobranie) 20
Paczkomaty InPost (Pobranie) 20
Kurier UPS 20
Kurier UPS (Pobranie) 25
Dostępność Brak towaru
image
image
  • Technologia głowicy prysznicowej – lepsza ekstrakcja kawy zapewnia doskonały aromat.
  • Cyfrowy element obsługi z programowalnym timerem (24 godziny).
  • Funkcja samoczyszczenia.
  • Opcja od jednej do czterech filiżanek – dla dobrego aromatu kawy, nawet w przypadku małych ilości; płyta utrzymująca ciepło.
image
  • rodzaj wtyczki zasilającej: type_ef_2pin_eu
  • waga przedmiotu: 2 kilograms
  • ilość sztuk w opakowaniu: 1
  • marka: Russell Hobbs
  • wyświetlana waga przedmiotu: 4.3210603352 kilograms
  • rozmiar: 10 filiżanek
  • numer części: 20680-56
  • styl: Cyfrowy timer ekspresu do kawy
  • nazwa typu elementu: Ekspres do kawy
  • pojemność: 1.25 unknown_modifier
  • producent: Russell Hobbs
  • typ filtra: Wielokrotnego użytku
  • numer modelu: 20680-56
  • dostawca zadeklarował rozporządzenie dg hz: not_applicabl
  • język: french, none
  • Liczba części: 1
  • Liczba przedmiotów: 1
  • objętość cieczy: 1.25 liters
  • akceptowana częstotliwość napięcia: 100v_240v_50hz
  • kolor: wielokolorowy
  • waga opakowania przedmiotu: 2.58 kilograms
  • moc: 1000 watts
  • wejście interfejsu człowieka: buttons
  • Napięcie: 63 volts
  • materiał: Plastik
Stan:
Powystawowy
Kod producenta:
20680-56
Marka:
Russell Hobbs
Pojemność:
1.25
Kolor dominujący:
czarny
Materiał:
metal, szkło, tworzywo sztuczne
Funkcje:
podtrzymywanie temperatury, programator
Model:
Buckingham
Komunikacja:
wskaźnik poziomu wody
Waga produktu:
2
Załączone wyposażenie:
miarka
Moc:
1000
Sterowanie:
elektroniczne
Pojemność zbiornika na wodę:
1,25
Rodzaj naczynia na kawę:
dzbanek
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
2
Rodzaje regulacji:
ilość kawy, temperatura kawy
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie