-
WOLNOWAR RUSSELL HOBBS 25630-56 MULTI COOKER
Enter your email |
Shipping within | 24 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of | Brak towaru 0 opak |
WOLNOWAR RUSSELL HOBBS 25630-56 MULTI COOKER
Sprzęt powystawowy, w 100% sprawny technicznie, może posiadać drobne mikro ryski.
Zestaw oferowany w oryginalnym opakowaniu, kompletny.
Przygotowanie potraw
Niezależnie od tego, czy smażysz soczyste warzywa, czy delikatny gulasz – dzięki wolnowarowi Russell Hobbs Sous Vide, ulubione jedzenie będzie z pewnością zrobić. Urządzenie kuchenne 3 w 1 umożliwia duszenie sousvide, długotrwałe gotowanie (Slow Cooking) i gotowanie z inteligentnym czujnikiem temperatury, na przykład do gotowania całych kawałków mięsa lub również do produkcji jogurtu.
Cyfrowy wyświetlacz z wstępnie zaprogramowanymi programami i regulacją temperatury ułatwia szybką obsługę. Dodatkowo wolnowar Sous Vide jest wyposażony w wysokiej jakości, wyjmowany i nadający się do mycia w zmywarce garnek ceramiczny, który zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła.
Zalety: Substancje odżywcze pozostają zachowane, ponieważ składniki są delikatnie gotowane w niskiej temperaturze. Nie tracą cennych aromatów, a dzięki gotowaniu we własnym soku smak przypraw i ziół jest bardziej intensywny. Czujnik temperatury utrzymuje temperaturę gotowania.
Sous Vide.
W przypadku gotowania Sous Vide chodzi o metodę gotowania mięsa, ryb lub warzyw w szczelnie zamkniętym opakowaniu (np. np. w woreczku z barem, w zależności od przepisu również w słoikach na przetwory) w kąpieli wodnej przy najczęściej niskich temperaturach. Substancje odżywcze pozostają zachowane, ponieważ składniki są delikatnie gotowane w niskiej temperaturze. Nie tracą cennych aromatów, a dzięki gotowaniu we własnym soku smak przypraw i ziół jest bardziej intensywny.
wolnowar.
Wolnowar Sous Vide nadaje się do gotowania (znany również jako "Slow Cooking") bezpośrednio w doniczce ceramicznej nadającej się do mycia w zmywarce. Dzięki powolnemu i niskotemperaturowemu procesowi gotowania ważne składniki odżywcze i aromaty poszczególnych składników są w znacznym stopniu zachowane, a warzywa zachowują swoją chrupiącą konsystencję. Dzięki temu urządzeniu uda się wiele potraw, które rozwijają się optymalnie dopiero przy dłuższym gotowaniu, jak na przykład porek lub gulasz.