• WOLNOWAR RUSSELL HOBBS 25630-56 MULTI COOKER

449.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 0
Kurier InPost 0
Kurier InPost (Pobranie) 9
Paczkomaty InPost (Pobranie) 9
Kurier GLS 10
Kurier GLS (Pobranie) 19
Kurier UPS 20
Kurier UPS (Pobranie) 25
Dostępność Mało
image

WOLNOWAR RUSSELL HOBBS 25630-56 MULTI COOKER

Sprzęt powystawowy, w 100% sprawny technicznie, może posiadać drobne mikro ryski.

Zestaw oferowany w oryginalnym opakowaniu, kompletny.

image
image

Przygotowanie potraw

Niezależnie od tego, czy smażysz soczyste warzywa, czy delikatny gulasz – dzięki wolnowarowi Russell Hobbs Sous Vide, ulubione jedzenie będzie z pewnością zrobić. Urządzenie kuchenne 3 w 1 umożliwia duszenie sousvide, długotrwałe gotowanie (Slow Cooking) i gotowanie z inteligentnym czujnikiem temperatury, na przykład do gotowania całych kawałków mięsa lub również do produkcji jogurtu.

Cyfrowy wyświetlacz z wstępnie zaprogramowanymi programami i regulacją temperatury ułatwia szybką obsługę. Dodatkowo wolnowar Sous Vide jest wyposażony w wysokiej jakości, wyjmowany i nadający się do mycia w zmywarce garnek ceramiczny, który zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła.

Zalety: Substancje odżywcze pozostają zachowane, ponieważ składniki są delikatnie gotowane w niskiej temperaturze. Nie tracą cennych aromatów, a dzięki gotowaniu we własnym soku smak przypraw i ziół jest bardziej intensywny. Czujnik temperatury utrzymuje temperaturę gotowania.

Sous Vide.

W przypadku gotowania Sous Vide chodzi o metodę gotowania mięsa, ryb lub warzyw w szczelnie zamkniętym opakowaniu (np. np. w woreczku z barem, w zależności od przepisu również w słoikach na przetwory) w kąpieli wodnej przy najczęściej niskich temperaturach. Substancje odżywcze pozostają zachowane, ponieważ składniki są delikatnie gotowane w niskiej temperaturze. Nie tracą cennych aromatów, a dzięki gotowaniu we własnym soku smak przypraw i ziół jest bardziej intensywny.

image
image

wolnowar.

Wolnowar Sous Vide nadaje się do gotowania (znany również jako "Slow Cooking") bezpośrednio w doniczce ceramicznej nadającej się do mycia w zmywarce. Dzięki powolnemu i niskotemperaturowemu procesowi gotowania ważne składniki odżywcze i aromaty poszczególnych składników są w znacznym stopniu zachowane, a warzywa zachowują swoją chrupiącą konsystencję. Dzięki temu urządzeniu uda się wiele potraw, które rozwijają się optymalnie dopiero przy dłuższym gotowaniu, jak na przykład porek lub gulasz.

Stan Powystawowy
Kod producenta 25630-56
Marka Russell Hobbs
Pojemność 6.5
Kolor dominujący czarny
Model Sous Vide 25630-56
Komunikacja termostat
Waga produktu 8.8
Szerokość produktu 20
Wysokość produktu 30
Głębokość produktu 40
Załączone wyposażenie sonda do mierzenia temperatury
Moc 350
Bezpieczeństwo nóżki antypoślizgowe
Funkcje urządzenia regulacja temperatury
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie