• Suszarka do włosów Remington Ionic Dry D3190

No goods
69.00
Enter your email
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Brak towaru
image

SUSZARKA DO WŁOSÓW REMINGTON D3190 IONIC DRY HIT!

Sprzęt powystawowy, w 100% sprawny technicznie, może posiadać  drobne mikro ryski.

Zestaw oferowany w oryginalnym opakowaniu, kompletny.

image
image

Wybierz dużą suszarkę do zadań specjalnych

Masz długie włosy i często je suszysz? Potrzebujesz solidnej suszarki o większej mocy. Najlepszy będzie duży model, który poradzi sobie nawet z gęstymi włosami.

Sprawdź jaka temperatura jest odpowiednia dla Twoich włosów

Regulacja temperatury umożliwia dopasowanie jej do własnych potrzeb. Wyższa temperatura szybko wysuszy mokre włosy, mniejsza - będzie dla nich łagodniejsza.

image
image

Nadaj włosom objętość używając dyfuzor

W wyposażeniu znajdziesz dyfuzor. To dodatkowa nakładka, która ułatwia suszenie włosów i przede wszystkim nadaje im wyjątkową objętość.

Utrwal fryzurę dzięki funkcji zimnego nadmuchu

Pod koniec suszenia włącz funkcję zimnego nadmuchu. Strumień chłodnego powietrza idealnie wykończy fryzurę i nada jej ostateczny kształt.

image

Dane techniczne:

Typ suszarki

duża

Moc

2200 W

Liczba prędkości nadmuchu

2

Liczba zakresów temperatury

3

Jonizacja

tak

Zimny nawiew

tak

Składana rączka

nie

Funkcja Turbo

nie

Dyfuzor

tak

Silnik

DC

Funkcje dodatkowe

funkcja Eco, zdejmowany filtr wlotowy

Parametry zewnętrzne

Wymiary opakowania

31 x 24 x 10 cm

Waga z opakowaniem

1,10 kg

Stan:
Powystawowy
Kod producenta:
D3190
Marka:
Remington
Kolor dominujący:
fioletowy
Funkcje:
jonizacja (2)
Model:
Ionic Dry D3190
Cechy dodatkowe:
długość przewodu zasilającego: 1,8 m
Konstrukcja:
kompaktowy rozmiar, uchwyt do zawieszenia
Waga produktu:
0.8
Szerokość produktu:
24
Wysokość produktu:
30
Głębokość produktu:
24
Załączone wyposażenie:
dyfuzor (2), koncentrator
Moc:
2200
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
0.94
Liczba prędkości nadmuchu:
2
Liczba zakresów temperatury:
3
The Signature Of The
Email
Ask a question