• RYŻOWAR RUSSELL HOBBS 27030-56 WHITE OKAZJA HIT!

No goods
159.00
Enter your email
Shipping within 24 hours
Shipping price 0
Odbiór osobisty 0
The Availability Of Brak towaru
image

RYŻOWAR RUSSELL HOBBS 27030-56 WHITE OKAZJA HIT!

Sprzęt nowy, powystawowy, odpakowany w celu sprawdzenia zawartości.

Zestaw oferowany w oryginalnym opakowaniu, kompletny.

image
image

Urządzenie do gotowania ryżu Midi

W sam raz dla rodzin i większych grup

Ryż jest podstawowym pożywieniem dla wielu ludzi. Ale inne dania, takie jak risotto, soczewica, fasola, komosa ryżowa, zupa, groszek i tak dalej, można również przygotować w urządzeniu do gotowania ryżu.

Dzięki urządzeniu do gotowania ryżu Midi przygotowanie potraw z ryżu jest łatwe. Niezależnie od tego, czy gotujesz, czy przygotowujesz rodzinne risotto - możesz przygotować do 6 porcji ugotowanego ryżu *.

Automatyczna funkcja utrzymywania ciepła utrzymuje ryż w cieple, dopóki wszyscy nie usiądą. Więc nikt nie musi się obejść bez parującego ciepłego posiłku. Po posiłku nieprzywierającą powłokę i pokrywę ze szkła hartowanego

Gotuje znacznie więcej niż tylko ryż

Nadaje się do wielu potraw, na przykład risotto, ryżu do sushi, komosy ryżowej, zupy, owsianki i wielu innych.

image
image

Wbudowany uchwyt na wieczko

Wbudowany uchwyt wieczka na obu bocznych uchwytach urządzenia ułatwia serwowanie.

Szklana pokrywa z zaworem

Zawór w pokrywie zapewnia równomierny wydostawanie się pary.

Automatyczna funkcja utrzymywania ciepła

Gdy tylko ryż jest ugotowany, przełącznik automatycznie przełącza się na pozycję utrzymywania ciepła. Utrzymuje twój ryż w cieple, dopóki wszyscy nie usiądą. Więc nikt nie musi się obejść bez ciepłego posiłku.

image
Stan Nowy
Kod producenta 27030-56
Marka Russell Hobbs
Pojemność 0.8
Kolor dominujący biały
Model 27030-56
Komunikacja lampka kontrolna
Szerokość produktu 25
Wysokość produktu 19
Głębokość produktu 24
Moc 300
Funkcje gotowania gotowanie na parze
Bezpieczeństwo automatyczne wyłączanie
Funkcje urządzenia podtrzymywanie temperatury
The Signature Of The
Email
Ask a question