• Mikser ręczny Russell Hobbs Matte 24672-56 350 W czarny

No goods
99.00
Enter your email
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of Brak towaru
image
image
image

Tradycyjny mikser ręczny

Szukasz miksera ręcznego, który zapewni Ci praktyczną pomoc i oszczędzi Twój czas oraz energię? W takim razie mikser ręczny RUSSELL HOBBS Matte Black jest dla Ciebie idealnym pomocnikiem w kuchni. Dzięki niemu, miksowanie i ubijanie stanie się całkowicie bezproblemowe. Sprawdzi się świetnie przy przygotowywaniu smakowitych potraw. Głęboki, czarny kolor doda Twojej kuchni ożywiającego akcentu.

5 ustawień prędkości + turbo

Z pięcioma ustawieniami prędkości do wyboru, mikser Matte Black jest gotowy na każdy składnik. Niezależnie od tego czy powoli dodajesz mąkę do ciasta, czy szybko ubijasz śmietanę, by stworzyć gęste i puszyste nadzienie – ten mikser stanie się niezawodnym pomocnikiem.

image
image

Możliwość ustawienia na podstawie

Mikser ręczny Matte Black może być przechowywany w pozycji pionowej, co pozwoli Ci zaoszczędzić sporo miejsca.

Dane techniczne:

Fizyczne

Blender

Nie

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Funkcja Turbo

Liczba prędkości

5

Regulacja obrotów

Mechaniczna-skokowa

Tryb pulsacyjny

Nie

Techniczne

Konstrukcja

Przycisk zwalniający końcówki

Moc [W]

350

Możliwość mycia w zmywarce

Tak

System zabezpieczający przed przypadkowym uruchomieniem

Tak

Stan:
Nowy
Kod producenta:
24672-56
Marka:
Russell Hobbs
Kolor dominujący:
czarny
Funkcje:
ubijanie, wyrabianie ciasta
Model:
Matte 24672-56
Cechy dodatkowe:
Akcesoria nadające się do mycia w zmywarce, Możliwość ustawienia na podstawie dla łatwiejszego przechowywania, Przycisk zwalniający końcówki
Waga produktu:
1.19
Szerokość produktu:
17
Głębokość produktu:
24
Załączone wyposażenie:
końcówki do ubijania, mieszadła
Liczba poziomów prędkości:
5
Tryby pracy:
pulsacyjny, turbo
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
1.235
Bezpieczeństwo:
zabezpieczenie przed przegrzaniem
Informacje o bezpieczeństwie:
CE
Moc nominalna:
350
The Signature Of The
Email
Ask a question